Island Green Construction Yalusa Homes Projesinde Ev Alana Otomobil Hediye

Category: Haberler | Posted date: 2022-08-19 10:24:15 | Updated date: 2022-08-19 11:24:32 | Posted by: Admin User


Kuzey Kıbrıs’ın dikkat çeken konut projelerinden Yalusa Homes, yeni yıl öncesi cazip bir fırsat sunuyor. Island Green Construction imzalı projeden ev alanlara, otomobil hediye.


Island Green Construction Yalusa Homes Projesinde Ev Alana Otomobil Hediye

Kıbrıs inşaat sektörü 2021 yılının son günlerinde yeni yıl kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bazı firmalar hediye beyaz eşya veriyor, bazıları tatil, bazıları indirim.

Aykut Şirketler Grubu’nun inşaat sektöründeki markası Island Green Construction ise hediye çıtasını bir hayli yükseltti.

Firma ev alana, otomobil hediye ediyor… Bu dikkat çeken hediyenin geçerli olduğu projenin ismi Yalusa Homes. Yeni Erenköy bölgesinde konumlanan Yalusa Homes, Kıbrıs adasının en bakir bölgelerinden birinde… 6 ayrı konut tipinin yer aldığı konut projesi, kısa sürede yoğun talep gördü. Yeni kampanyada ise bu projeden ev alanlar, bir de otomobil sahibi olacak. Üstelik çekiliş yok, kura yok. Ev alan herkese, otomobil veriyor Island Green Construction.

Otomobil istemeyenler için de seçenek sunuyor Island Green Construction. Onlara da evin tüm beyaz eşyaları ve mobilyaları hediye edilecek. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.