Island Green Construction’dan KKTC Özel Eğitim Vakfı’na Destek

Category: Haberler | Posted date: 2022-08-19 10:27:18 | Posted by: Admin User


Island Green Construction sosyal sorumluluk projesi kapsamında KKTC Özel Eğitim Vakfı’na destekte bulundu.


Island Green Construction’dan KKTC Özel Eğitim Vakfı’na Destek

Aykut Group of Companies Şirketler Grubu, bünyesinde hizmet veren Island Green Construction yeni yıl sosyal sorumluluk projesinde ÖZEV’e destek oldu.

KKTC Özel Eğitim Vakfı(ÖZEV), özel eğitim gereksinimi bulunan bireylerin öğrenme haklarından yararlanmaları, maddi ve manevi varlıklarını geliştirmelerine elverişli bir ortam sağlamak için faaliyet gösteriyor. 0-35 yaş arası farklı gelişen her bireye eğitim veren ÖZEV ekibi ile bireyselleştirilmiş eğitim programından, bağımsız yaşam becerilerini geliştirmek üzerine birçok konuda farklı gelişen bireylere destek oluyor.

Island Green Construction’da ÖZEV personelleri ile birlikte hareket ederek, eğitim gören çocukların ihtiyaçlarını belirledi ve eksiklerini tamamlamalarında destek oldu. Ayrıca yeni işbirlikleri de geliştirildi.

Island Green Construction sorumluları Ceren Boyacı ve Kira Safonova, “insana, eğitime yapılan katkının, verilen değerin her şeyin üstünde olduğu bilinci ile bunun herkese örnek olmasını ve özellikle vakıf, dernek gibi gelirinin büyük çoğunluğunu bağışlardan elde eden kuruluşlara desteklerin artmasını temenni ediyoruz” diyerek herkesi bağışta bulunmaya davet etti.